in

Google Malicious!

Δεν πρόκειται για νέα υπηρεσία του Google αλλά για τα αποτελέσματα της αρχής με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία για την προώθηση ενός ασφαλέστερου Web! Το Stopbadware.org ανακοίνωσε την τρίτη μια λίστα με τα δίκτυα με τα περισσότερα κακόβουλα και μη ασφαλή sites!

Μέσα στην πρώτη πεντάδα βρέθηκε με τεράστιο άλμα μέσα σε ένα χρόνο και το Google! Προς θεού δεν είπαμε ότι το Google άλλαξε προτεραιότητες απλά ότι οι υπηρεσίες που παρέχει στους χρήστες επιτρέπουν σε αυτούς που σκέφτονται πονηρά να κάνουν παιχνίδι!

Με απλά λόγια υπηρεσίες όπως το Blogger επιτρέπουν στους κακόβουλους χρήστες να διακινούν malware και άλλα μολυσμένα αρχεία ανεβάζοντας έτσι την εταιρεία ψηλά στους αντίστοιχους δείκτες της έρευνας!

Για να περιοριστεί αυτή η εικόνα θα πρέπει να μειωθούν δικαιώματα και δυνατότητες που παρέχονται! Δεν είναι μια λύση που επιδοκιμάζουμε, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες δυνατότητες!

Να αναφέρουμε ότι την πεντάδα συμπληρώνουν δίκτυα της Κίνας με πρώτο το China Telecom με 48,834 μολυσμένους δικτυακούς τόπους!

[via]

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Twitter ο Μεγαλος ασθενης!

Xobni Linked in!