in

Ινδία, Wireless ανερχόμενη Υπερδύναμη!

Η Ινδία είναι μια από τις χώρες αστερισμούς που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα ηγηθούν σε πολλούς τομείς της Τεχνολογίας και των Τηλεπικοινωνιών και όχι μόνο! Αναφέρω αυτούς ενδεικτικά διότι θα μπορέσουμε να τους καταγράψουμε και να τους θαυμάσουμε και από εδώ!

Ποιος είπε ότι η Καινοτομία, η Πρόοδος και η Εξέλιξη έχει χρεωθεί και ανήκει στη “Δύση”!; Ενώ η Αμερική ψάχνει να βρει τον βηματισμό της στην ανάπτυξη υποδομών δικτύωσης νέας γενιάς υπάρχουν χώρες που ήδη επιδεικνύουν τα επιτεύγματα τους!

Σύμφωνα με αναλύσεις η Ινδία αναμένεται μέχρι το 2012 να έχει τεράστια αύξηση της “ασύρματης αγοράς” στο 60% από το 20% που βρίσκεται τώρα! Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η χώρα έχει 272 εκατομμύρια συνδρομητές από τους οποίους οι 205 είναι σε δίκτυα Gsm. Οι χρήστες προβλέπεται να φτάσουν τα 735εκ μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Οι εξελίξεις αναμένονται σημαντικές με την είσοδο του Wimax αλλά και των 3G υπηρεσιών την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τη Cantab Wireless η Ινδία θα είναι η μεγαλύτερη Wimax αγορά παγκοσμίως μέχρι το 2013! Πολλές είναι και οι εταιρείες που ετοιμάζουν τις υποδομές τους για την γενική διάθεση υπηρεσιών βασισμένων στα νέα πρωτόκολλα σύνδεσης.

Ανάλογες κινήσεις έχουν κάνει και άλλες χώρες της περιοχής που βλέπουν σαν σοβαρή ευκαιρία και μοχλό ανάπτυξης την επένδυση σε δίκτυα νέας γενιάς! Καλό θα ήταν τέτοιες ειδήσεις να είναι παράδειγμα προς όλους μας!

Το μέλλον ανήκει στην Ανατολή!

[via]

Written by Zero.gr Team

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Facebook…το ανανεωμενο! (next week)

Pirate Bay, Κρυπτογραφωντας το Internet!