in

Forthnet: Συνεχιζοντας την Προσπαθεια…

Πριν από λίγα χρόνια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όταν ο ΟΤΕ είχε το μοναδικό λόγο στις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα, ότι θα μπορέσουν να εδραιωθούν και μάλιστα για τα καλά, εναλλακτικοί πάροχοι σε αυτόν τον τόπο. Δεν σημαίνει βέβαια ότι τα πράγματα είναι ρόδινα, απλά γίνονται αργά και σταθερά βήματα..

Οι νέοι πάροχοι, προσφέρουν υπηρεσίες double play ή triple play, υπηρεσίες δηλαδή, για τους συνδρομητές-πελάτες τους, φωνή, δεδομένα και τηλεόραση ταυτόχρονα. Πακέτα ελκυστικά για το μέσο -οικονομικά- συνδρομητή. Πακέτα με ένα λογαριασμό, χωρίς πάγιο γραμμής (σημείο για το οποίο κατηγορείται από πολλούς ο ΟΤΕ) και όλα αυτά με καινούργιο εξοπλισμό, σχετικά καλές ταχύτητες και καινοτόμες για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσίες! (Σύμφωνα με τους παρόχους!)

Στον αντίποδα βέβαια τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά στην πράξη! Αρκετά προβλήματα και σχετικές δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα για όποιον επιθυμεί να μεταπηδήσει στις παραπάνω γρήγορες υπηρεσίες!
Μια από τις εταιρείες με αξιόλογη προσπάθεια είναι η γνωστή σε όλους μας Forthnet! Έχει καταφέρει να είναι ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος, μια προσπάθεια που συνεχίζεται! Το τελευταίο καιρό έχει κάνει αρκετά βήματα με απαρχή την αλλαγή του logo & του μότο της την χρονιά που μας πέρασε…

Απλά-Ελεύθερα-Συναρπαστικά!

Για την συνέχεια επιδεικνύει μια αξιόλογη προσπάθεια για την ανάπτυξη του δικού της δικτύου σε πολλές περιοχές της χώρας! Λάρισα, Πάτρα, Αγρίνιο, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κόρινθο, Ιωάννινα, Χαλκίδα, Αίγιο, Τρίπολη, Καλαμάτα μερικές απ’αυτές εκτός των περιοχών της Αττικής και Θεσσαλονίκης που καλύπτει μεγάλο μέρος τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, να κερδίζουν και στις χρεώσεις αν την επιλέξουν αλλά και στην προσφορά εναλλακτικών πακέτων πέρα του μονοπωλίου της μιας εταιρείας. Γενικότερα, ο ανταγωνισμός -όχι ο αθέμιτος(!)- πάντα είναι προς το συμφέρον και όφελος των καταναλωτών. Ενώ οι πελάτες έχουν να επιλέξουν σε περισσότερες από μια εταιρείες, δεν υπάρχει μονοπώλιο και γι’ αυτό κερδίζουν εκτός των άλλων και στις τιμές και στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Νέες μειωμένες τιμές, τηλεφωνία για όλα τα σταθερά δίκτυα σε Ελλάδα και 24 άλλες χώρες, διαδίκτυο με 4Mbps εκτός του δικού της δικτύου και έως 24Mbps για τις παραπάνω περιοχές, δικά της καταστήματα και σύντομα νέες υπηρεσίες όπως και η Forthnet TV που θα κυκλοφορήσει μέσα στο εξάμηνο που διανύουμε.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε την πορεία που θα έχει μετά την είσοδο νέων μετόχων στην έτσι και αλλιώς πολυεθνική Forthnet.

Σε αυτό το χώρο, το τοπίο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο. Παραμένει μακρύς ο δρόμος για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ο χρόνος είναι σίγουρο πως θα δείξει και θα ξεκαθαρίσει το μέτωπο στις τηλεπικοινωνίες! Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!

Θα καλύψουμε και τους υπόλοιπους εναλλακτικούς πάροχους, σε μια προσπάθεια για την έγκυρη πληροφόρηση σας!

Written by villios

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Στο δικαστηριο η Google για ”κλεμμενη ιδεα” του sky layer.

Ανησυχίες ανωτέρων στελεχών για κρίση στο προσωπικό!