Είχα αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα παλαιότερα, 100.000+ χρήστες υπέγραψαν ήδη για την σωτηρία των windows XP! Αυτό το εγχείρημα υποστηρίζεται από το portal τεχνολογίας Infoworld.

Δυστυχώς για όσους ‘εκτιμούν’ τα windows XP, το προϊόν είναι καταδικασμένο να λήξει! Λογική βασισμένη σε marketing plans και deadlines που για τον απλό χρήστη δεν είναι κατανοητές! Για ποιο λόγο να τερματίσεις την υποστήριξη σε ένα προϊόν που αντέχει στο χρόνο, που έχει αγαπηθεί από την κοινότητα και συνεχίζει να επιλέγεται από εκατομμύρια εκεί έξω;

Δεν με εντυπωσιάζουν τα ‘aero’ graphics θα μπορούσα να βάλω κάποιο shell! Δεν θέλω να σπαταλάω την μνήμη του laptop μου και με εκνευρίζουν όσοι θέλουν να συνδέσουν το software και το hardware με λανθασμένο τρόπο!

Δεν θα αναβάθμιζα το υλικό μου για να παίξω κάποιο game, δεν θα αγόραζα νέο pc για να δω τα vista να τρέχουν αργά και βασανιστικά σε κάποιο χαμηλής αυτοεκτίμησης σύστημα που πιάνει ranking 0.5 ή 1/5 στο σύστημα αξιολόγησης του πολυδιαφημισμένου λειτουργικού!

Στροφή σε άλλες πρακτικές για την Microsoft γιατί οι πατέντες δεν νομίζω να τους κρατήσουν στο ‘ρεύμα’ για πάντα!

[by istor]

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ταινιες κατ’ απαιτηση… απο τον καναπε σας!

Aπο τo Google για την EMI!