in , ,

‘low-cost mini pc’ απο την Gigabyte.

Ακόμα μια εταιρεία μπαίνει στη λίστα των low cost ”φορητών” projects και αυτή είναι η Gigabyte. Οπως δηλώνει ο εν ενεργεία vice president της Gigabyte technology Richard Ma, στόχος της εταιρείας είναι το νέο προιόν να βγει στην αγορά μέχρι τον Ιούνιο του 2008.

Το νέο low-cost pc της Gigabyte θα έχει οθόνη 7” – 9”, και θα είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει την τελευταία mobile basic πλατφόρμα της intel. Ο Ma, δήλωσε επίσης ότι πρίν την κυκλοφορία του low cost pc, θα διατεθούν στην αγορά περίπου στις αρχές Απριλίου, 2 ακόμα προιόντα ultra mobile κατηγορίας, μια συσκευή MID (mobile internet device) και ένα Ultra-Mobile pc (UMPC).

Κύριος στόχος της Gigabyte και προσωπικά του Ma είναι η αύξηση του κέρδους της εταιρείας μέσα από την κατηγορία mobile προιόντων. Όσο αφορά τους συνεργάτες παραγωγής των προιόντων, ο Ma επισημαίνει ότι, το low cost pc θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από την ίδια την gigabyte, και τα υπόλοιπα σε συνεργασία με τις: Arima Computer, Compal Electronics και την Quanta Computer.

Written by wise

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αγορα της ΜySQL απο την Sun Microsystems

Το Nvidia ESA συστημα σε δραση.