in ,

Το “Rumors mashup” του νεου iPhone.

Καθώς πολλά έχουν ειπωθεί για το επόμενο iphone και πολλές είναι οι αναφορές στο σύνολο της blogoσφαιρας, το Gadget Lab του Wired με μια έξυπνη κίνηση του, συγκέντρωσε ότι έχει ακουστεί και γραφτεί στο διαδίκτυο και προσθέτοντας  ένα rating ως προς την εγκυρότητα – πιθανότητα των δημοσιεύσεων μέσα από έρευνα των ανθρώπων του, μας τα παρουσιάζει! Να προσθέσω ότι τα πραγματικά feats και το οποιοδήποτε changelog θα τα μάθουμε στις 8 του επόμενου μήνα στο Worldwide Developer Conference του San Francisco! Έτσι σύμφωνα με την έρευνα του wired έχουμε:

Ταχύτερος επεξεργαστής και μεγαλύτερη ram. Σύμφωνα με τις φήμες, το επόμενο iphone θα έχει ένα cpu στα 600MHz, επίσης το chip θα είναι το νέο ARMv7 Cortex mobile και όχι το προηγούμενο ARMv6 που υπάρχει τώρα. όσο για τη RAM ακούστηκε από την εταιρεία ότι θα αυξηθεί για καλύτερη υποστήριξη του νέου επεξεργαστή.

Magnetometer (ψηφιακή πυξίδα). Ακόμα μια φήμη προβλέπει ότι ο νέος θα φιλοξενεί μια ψηφιακή πυξίδα τριών αξόνων που θα ενισχύσει την ικανότητα της θέσης της συσκευής στο χάρτη. Οι developers που δοκιμάζουν μια beta έκδοση του iphone 3, βρήκαν αρχεία συστήματος αλλά και screenshots που προδίδουν την ύπαρξη της πυξίδας αυτής!

Αποθηκευτικός χώρος 16GB και 32GB ανάλογα την έκδοση. Το παρόν μοντέλο iphone βγαίνει σε 8GB και 16GB. Μια αναβάθμιση του storage στα 16 και 32GΒ αντίστοιχα, θα είναι μια καλή ευκαιρία για την εταιρεία με το μήλο να διατηρήσει το επίπεδο των τιμών της συσκευής.

$200 – $300 για τη διατήρηση αγοράς. Με πωλήσεις άνω του 1 εκατομμυρίου συσκευών μέσα στο 2008, το iphone 3G αναμφισβήτητα γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Η Apple αναβαθμίζοντας τα υλικά χαρακτηριστικά του νέου Jesus phone ωθεί ακόμα περισσότερο τον αριθμό των πωλήσεων προς τα πάνω και λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του προηγούμενο iphone, δεν έχει λόγο αλλά και κάποιο ισχυρό κίνητρο  να μειώσει τις οποιεσδήποτε δαπάνες.

Εγγραφή Video και δυνατότητες editing. Πολλά ήταν τα “παράπονα” που υπήρχαν από τους καταναλωτές για την μη-δυνατότητα εγγραφής video στο iphone 2.0 και θα ήταν αναμενόμενο στο επόμενο μοντέλο η Apple να φρόντιζε να υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα, ενώ κάποιοι developers δημοσίευσαν screen captures ενός video interface από το beta iphone 3.0 που επισημοποιεί κάπως αυτή τη νέα δυνατότητα. Έχουν ακόμα ακουστεί φήμες και για εξελιγμένες δυνατότητες editing αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί ως προς τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Sleeker design. Χωρίς να υπάρχει ζωντανή απόδειξη για αυτό, βασιζόμενοι στα όσα έχουν δει από τα νέα προϊόντα του “μήλου” κάποιοι θέλουν το νέο iphone με παρόμοιο σχεδιασμό, αλλά πιο λεπτό και πιο “λείο” από το προηγούμενο!

1.5 φορές μεγαλύτερο battery life. Παρομοίως με το build-in video rec υπήρχαν και εδώ παράπονα από τους χρήστες, για τη μικρή αυτονομία του τηλεφώνου. Έτσι ακόμα μια πρόκληση για την Apple γίνεται πραγματικότητα σύμφωνα με τα λεγόμενα αλλά “για του λόγου το αληθές” αναμένουμε το WWDC  του Ιουνίου.

OLED Screen. Κάπως “αισιόδοξες” γλώσσες θέλουν το νέο iphone να έρχεται με OLED οθόνη, κάτι που είναι λίγο απίθανο γιατί μια τέτοια κίνηση θα ανέβαζε την τιμή του στα ύψη.

Αφαίρεση metal-band που περιβάλει τις γωνίες της συσκευής. Η Συγκεκριμένη φήμη εύκολα διαψεύδεται γιατί δεν έχει κάποιο στοιχείο και επίσης, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αφαιρεθεί η μεταλλική μπάρα.

Ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για την Apple να προσθέσει κάτι τέτοιο στο iphone αφού δεν συμπεριλαμβανόταν στις απαιτήσεις των χρηστών της και καθώς δεν το έχει χρησιμοποιήσει ούτε στα ipods που θα ήταν πιο πιθανό.

Αρκετή συζήτηση για τα αναμενόμενα νέα “καλούδια” του iPhone της επόμενης γενιάς. Στο wired θα μπορέσετε να βρείτε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες όπως όλες τις πηγές των παραπάνω  αλλά και το probability rating της ομάδας του blog. Μην ξεχνάμε ότι στις 8 Ιουνίου στο San Fransisco θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια από πρώτο χέρι  και όλα θα ξεκαθαρίσουν!

Written by wise

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Νεο ρεκορ στις DDR3 απο την Corsair!

Το Youtube και η “επιθεση” πορνογραφικου περιεχομενου!