in

2009:Windows vs Linux, οπως τα ξερατε!

Όσοι μετράτε ακόμα τα χρήματα που χάσατε την Πρωτοχρονιά και ελπίζετε να ρεφάρετε με δυνατές συγκρούσεις και αλλαγές στο status quo των OS δεν έχετε παρά να στρέψετε αλλού την προσοχή σας! Το 2009 δεν αναμένεται να αλλάξει δραματικά την δεδομένη κατάσταση στον χώρο των λειτουργικών συστημάτων και τους ιδιαίτερους χώρους που ποντάρουν οι “αιώνιοι” αντίπαλοί!

Τα Windows χαίρουν της εκτίμησης του καταναλωτικού κοινού επικρατώντας κατά κράτος έναντι του Linux τόσο σε Desktops όσο και σε laptops συστήματα! Δεν πρόκειται να δούμε σημαντικές αλλαγές στο χώρο πέρα από μικρές διεισδύσεις του “ανοιχτού λειτουργικού” στην νέα κατηγορία των Netbooks-Ultra portable συσκευών οι οποίες όμως φαίνεται πως εξασθενούν!

Το δυνατό σημείο των Linux διανομών είναι η υπεροχή τους στον χώρο των mobile συσκευών αλλά και στα συστήματα servers!

Κλείνοντας, απ’ότι φαίνεται οι εξειδικευμένοι χρήστες και διαχειριστές συστημάτων καταλήγουν στην πλευρά του Linux με την πλειοψηφία των απλών χρηστών να παραμένουν στα γνωστά και εμπεδωμένα Windows! Τώρα στο επίπεδο των mobile συσκευών. που όλοι έχουμε μαζί μας, η ταχύτητα, οι δυνατότητες και οι προσεγμένες κυκλοφορίες από μεγάλους παίχτες του χώρου επιτρέπουν στο Linux να ξεδιπλώσει την δυναμική του!

Τελικά η ιστορία γίνεται για την γαρνιτούρα  ή όχι;

Written by Zero.gr Team

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εκλεισε αλλο ενα πειρατικο δικτυο!

Εγω σ’ευχαριστω Wikipedia!